Google počítadlo zobrazení stránek:

V tomto článku najdete výpočet, že KSČ každého z nás připravila minimálně o 17 milionů Kč. Mnohé navíc připravila o své blízké, o důstojný život, o svobodu, o své zdraví nebo dokonce o život v politických procesech. KSČM je pokračovatelkou této zrůdné ideologie ! Proto u této strany zde ani nebudu zveřejňovat jednotlivé kauzy. Jakákoliv kauza je nic oproti tomu co již tato ideologie napáchala.
Nejprve je třeba říci, že myšlenka komunismu se zdá být hezká, žít v ráji, kde neexistují ani boháči ani chudí, v ráji, kde každý má vše co potřebuje, kde nikdo nikomu nic nezávidí. Cesta do pekel je ale dlážděna dobrými úmysly. Myšlenka že by se měli všichni stejně dobře a všichni se na tom rovnostářském blahobytu podíleli je sice hezká, ale nerealizovatelná. Což také dokázalalo mnoho experimentů po celém světě. I dneska všichni víme jaká je bída v zemích jako Kuba, Severní Korea. A jistě nechceme jít touto cestou. Přesto se vždy najde skupina lidí, která tomu nevěří. Tato skupinka lidí si myslí, že vždy šlo o selhání jednotlivců a že kdyby vládli oni sami tak by to muselo fungovat. Myslí si, že ví co se má vyrábět, že ví za kolik kdo má pracovat a přesto si myslí, že tím nepotlačí individualitu, kreativitu lidí a ani jejich svobodu.

Výpočet v tabulce excel. Porovnávám průměrné výdělky v GB a českými průměrnými výdělky v ČR:
Soubor s výpočtem o kolik nás komunisté připravili nejdete zde.
V případě, že program bude chtít zadat heslo, tak tu hlášku pouze asi 3x bez hesla odklepněte (protože do souboru není možno zapisovat) a nebo si soubor v excelu napřed někam uložte a až pak otevřete.

Komunistická ideologie každého z nás připravila o 17 milionů Kč. A než se životní úroveň srovná se západní, tak způsobené ztráty každému občanovi ČR mohou dosáhnout třeba na 40 milionů Kč. Celkové ztráty způsobené levicovou diktaturou zcela jistě převýší částku 215.000.000.000.000 Kčkterou jsem zde odhadoval !!!!!
Přesto žádná vláda ČSSD-ODS nebyla schopna se s minulostí vypořádat a ani vynutit dodržování zákonů.
Zákon o protiprávnosti komunistického režimu
Podpora a propagace hnutí směřujících k potlačení práv a svobod člověka
405/2000 Sb.§ 260 a § 168 Neoznámení trestného činu
Právo na odpor Listina základních práv a svobod oddíl 2. článek 23
Těžko chtít aby to někdo dodržoval, když v ústavním soudu sedí arcikomunista Pavel Rychecký. Proto jakýkoliv odpor podle Listiny základních práv a svobod se vám vymstí.

Někdo může namítnout že je to blábol, že každý němec nebo brit dnes nemá v peněžence 17 milionů. Tak já mu řeknu, že těchto necelých milion euro v peněžence mít nemusí, protože si za ně němec 40let udržoval a zveleboval svůj dům, že se vozil v pěkných autech a nebo jednoduše s pěnězma neuměl hospodařit.

Zamyšlení proč tedy nemůže socialismus fungovat a jak způsobuje takové ztráty :
Každý člověk se chce mít lépe (kromě voličů KSČ?). Jak se tedy každý člověk zachová v systému, kde se všichni mají přibližně stejně?
Prográmator: řekne si proč bych měl 10 hodin čumět do monitoru, a ve svém volném čase se vzdělávat se a trápit se, když za to dostanu stejně. Řeknu raději že to nejde. (=ztráta třeba několika desítek milionů, podle toho co má program dělat)
Konstrukter: proč bych měl něco vymýšlet, číst knihy a vzdělávat se, řeknu svému komunistovi jen nějaký primitivní zlepšovák, stejně neví jestli to jde. (=ztráta třeba několika stovek milionů podle toho co má zlepšovák za funkci)
Vedoucí: potřebuju udělat něco pro sebe na baráku, tak řeknu svým šikovným zaměstnancům a dám jim za to buď prémie a nebo je budu za odměnu v práci více šetřit. Nadřízenému komunistovi, který není odborník a stejně tomu nerozumí řeknu, že to nejde.... a vlastně možná je mu to i jedno, protože odemě také potřebuje pro sebe nějakou protislužbu. Tak mu také ještě řeknu, že ti zaměstnanci nestíhají svou práci a že potřebuju ještě jednoho člověka. (=ztráta třeba několika stovek milionů)
atd.

Tyto ztráty vynásobte počtem kreativních pracujících lidí žijící v ČR! A dojdete i tímto výpočtem k obrovskému číslu, které je uvedeno nahoře. Tyto ztráty však nikde ihned vidět nejsou, takže nikdo nikomu nezávidí a vše se zdá v pohodě. Problém však bude narůstat lidé budou začas závistivě koukat za hranice, za ostatný drát. Situace se bude vyostřovat. Vedení si bude svá koryta chtít udržet. Lidi se budou zavírat. A končit to bude koncentračníma či pracovníma táborama jako v Serverní Korei! Protože kreativita se nařídit nedá, ale práce ano. Pokud naštěstí vyhraje zdravý rozum dříve než k tomu dojde a nastane revoluce, tak (kuponová)privatizace a svobodný trh ukáže, že výrobní závody a podniky jsou logicky téměř bezcenné. A opět se najdou komunisté, kteří si pokles hodnoty vysvětlí tak, že šlo o rozkradení státního majetku.

Ksčm
Přehlasovali jednomyslně veto prezidenta - díky nim bude dražší nafta a benzín kvůli přimíchávání biosložky. Váš motor bude mít kratší životnost. V ovzduší bude sice méně CO2 ale více NOx a otázkou jsou i aditiva do bionafty. Z polí budete všude cítit zápach řepky olejky. Na kterou též bude umírat lesní zvěř. Přispějí tak i ke kácení pralesů v rozvojových zemích

27.května 2010  - KSČM hlasuje pro Babišovu řepku olejku. Novela z. o ochraně ovzduší
https://www.psp.cz/sqw/hlasy.sqw?G=52357&o=5
https://www.zakonyprolidi.cz/cs/2012-201#cast4 § 19
Povinnost zajistit minimální množství biopaliv za kalendářní rok
(1) Dodavatel motorového benzinu nebo motorové nafty je povinen zajistit, aby v těchto pohonných hmotách, které uvádí do volného daňového oběhu na daňovém území České republiky pro dopravní účely za kalendářní rok nebo které byly uvedeny do volného daňového oběhu v jiném členském státě Evropské unie a jsou dodávány na daňové území České republiky pro dopravní účely za kalendářní rok, bylo obsaženo i minimální množství biopaliva podle jiného právního předpisu upravujícího pohonné hmoty15)
a) ve výši 4,1 % objemových z celkového množství motorových benzinů přimíchaných do motorových benzinů,
b) ve výši 6,0 % objemových z celkového množství motorové nafty přimíchaných do motorové nafty.

Infografika - Infografika - STBáci, komunisti, šíbři..

Mezinárodní konflikty (co vám TV neukáže):

Anti-Babiš: 
  • Babiš a jeho hnutí ANO
  • EET - chce ho dle průzkumu jen 14% lidí. 74% lidí odmítá referendum = Lidé jsou sami proti sobě.

  • Anti-lepšolidé, Anti-pražská kavárna, Anti-"demoblok" : 
    Kauzy Jaromíra Soukupa
      - starší kauzy. Již neeaktualizuji. Informační hodnota poklesla
    Cenzura a politická korektnost - zákony
      - pravdivé informace jsou ze zákona trestány
    Cenzura na sociálních sítích
      - ve virtuálním prostoru by měly platit stejné zákony
    Česká televize
      - lži a propaganda České televize z našich poplatků
    Názor na referendum
      - jsou lidé v ČR hloupější než lidé v Švýcarsku?
    Pracovní tábor v Letech u Písku
      - český koncentrák ...
    1946 1948 1968 1989 - trochu nekorektně...
    Kauza maršála Koněva - fakta pro vyvážení extrémních názorů...
    Koncentrační tábor Holýšov, Sudety

    Anti-Islám:
    Anti-EU: 
    Ostatní zajímavá témata:


    Žádné komentáře:

    Okomentovat

    Aktualizováno

    Ukrajina